Polyurethanes a me ka pale

Hoʻohana ʻia nā polyurethanes no nā kumu pale i nā ʻano like ʻole.Ma lalo nei, hiki iā ʻoe ke aʻo hou aʻe e pili ana i ke ʻano o kā lākou hāʻawi ʻana i ka pale i ko mākou ola i kēlā me kēia lā.

Hoʻomākaʻi

Kōkua ka polyurethane insulation e hōʻoia i ka hoʻonui ʻana i ka ikehu i loko o nā hale, pēlā e pale ai i nā waiwai waiwai o ka Honua ma ka hōʻemi ʻana i ka pono e puhi i ka aila a me ke kinoea.Ua manaʻo ʻia ʻo ka hoʻohana nui ʻana o ka ʻenehana i loaʻa ma luna o ka polyurethane foam ma waena o ka EU e hōʻemi i nā hoʻokuʻu CO2 holoʻokoʻa ma 10% a hiki i ka EU ke hoʻokō i kāna mau koi Kyoto ma 2010.

Pahu hau

E like me ke kūkulu ʻana i ka insulation, ka insulation o nā friji a me nā freezers, ʻoi aku ka liʻiliʻi o ka uila no lākou e hana pono.I loko o nā makahiki he ʻumi a hiki i ka makahiki 2002, ua loaʻa i nā hana hoʻoikaika ikaika EU ka loaʻa ʻana o 37%.ʻO ia ʻano hoʻopakele nui wale nō i hiki ke hoʻomaikaʻi i nā waiwai kūʻokoʻa o nā polyurethanes.ʻO kā lākou hoʻohana ʻana i ke kaulahao meaʻai anu ka mea e pale ai i ka pau ʻana o ka meaʻai ma ka mālama ʻana i nā wahi anuanu.

Lawelawe

No ka loaʻa ʻana o nā polyurethanes i nā waiwai cushioning maikaʻi loa, kūpono lākou no ka hoʻohana ʻana i nā kaʻa a me nā ʻano o ka halihali.Inā loaʻa kahi pōʻino, hiki i nā polyurethanes i loko o ke kaʻa ke komo i kekahi o ka hopena o ka hui ʻana a pale i ka poʻe i loko.

ʻIke hou aku e pili anapolyurethanes i loko o nā kaʻa.E aʻo hou e pili ana i kā lākouhoʻohana ākea i ka halihali.

Hoʻopili ʻia

Loaʻa i ka puʻupuʻu polyurethane maʻalahi ka cushioning maikaʻi a me nā ʻano haʻalulu haʻalulu, kūpono ia no ka hoʻopili ʻana i nā huahana palupalu e like me nā lako uila a i ʻole kekahi mau meaʻai.ʻO ka ʻike ʻana e hiki i kahi huahana i kona wahi i kahi kūlana maikaʻi loa e hāʻawi ai i nā mea hana a me nā mea kūʻai aku i ka maluhia o ka noʻonoʻo.

Nā kāmaʻa wāwae

ʻO ka hoʻohana ʻana i nā polyurethanes i nā kāmaʻa e mālama pono i ko mākou mau wāwae ke hele a holo.ʻO nā ʻano cushioning o ka mea, ʻoi aku ka maikaʻi o ko mākou kino e komo i nā pae kiʻekiʻe mau o ka hopena i ʻike ʻia i ko mākou ola i kēlā me kēia lā.Hana ʻia nā kāmaʻa palekana me nā polyurethanes.s


Ka manawa hoʻouna: Nov-03-2022